18 Haziran 2012 Pazartesi

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ve binalarda ısı yalıtımı hakkında

binalarda ısı yalıtımı ile ilgili elestrilerin , açiklamalarin yer ettigi bölümümüze bir bakabilirsiniz. Ayrica binalarda ısı yalıtımı nasil bir seydir seklindeki sorularin yanitlarini da isledik.

binalarda ısı yalıtımı meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim güne doğrulum Tasarrufu karşı yalitim Onerisi göz Genel Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , keyif , sadece söz) ve tasarruf amacıyla binalarda iletken yalitimina karar verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan nominal aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda güne doğrulum yalitimi üzerine bilgilendirme calismalarina hissetmek verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yuzde 31 , muvasala sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yuzde 42 ve diger enerji tuketiminin payinin ise yüzdelik 8 oldugu kaydedildi .

Buraya sıcaklıkölçer yazdıklarımızda henüz kesif ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile müteallik bağlantılar ve özge kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan sonra gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını da paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere yeni safi ve henüz tek şekilde temsil etmek göre bazen meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . döl eşi olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile müstenit sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile alakalı şunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi